Vi erbjuder

– produktion i glasfiberarmerad polyester

Vi erbjuder

Sedan starten på 70-talet har vi utvecklats till en solid och pålitlig leverantör som erbjuder produktion och bearbetning av glasfiberarmerad polyester av stora och små enskilda delar, större serier eller specialprodukter enligt kundens önskemål. Allt med hög precision, kvalitet och korta leveranstider. Vi har gedigen teknisk expertis och ingenjörskapacitet.

Våra partners anser oss vara praktiska och effektiva problemlösare av krävande utmaningar. Många års regelbundna leveranser till seriösa kunder påvisar i klartext företagets kompetens, tillförlitlighet, kvalitet och leveransförmåga.

Produktionskapacitet

Våra rymliga lokaler på 1000 kvm, med generös tak- och porthöjd, gör produktionshallen väl lämpad för installation av stora som små projekt. Vi har en rörlindningsmaskin som kan hantera rörlängder på upp till 3 meter med en diameter på upp till 3 meter, manuell applicering av glas / polyester med pistol för höjder upp till 5 meter och inte minst kvalitetsmanuellt arbete inom applicering av flänsar och röruttag. Som en av få i vår bransch utför vi bearbetning av glasfiberarmerade flänsar till högsta kvalitet.

Med fabriken belägen längs E4:an, några kilometer från Östersjön, kan vi erbjuda kostnadseffektiva transportlösningar för dina produkter.